Despre noi

  Suntem o echipa tanara de consultanti concentrati pe activitati de atragere a fondurilor europene nerambursabile si managementul proiectelor, profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri. Echipa noastra are ca scop aducerea unui mic aport la cresterea gradului de absorbtie a Fondurilor Europene disponibile si implicit la dezvoltarea durabila a economiei. Dezvoltarea noastra a fost si este posibila in continuare datorita politicii pro client pe care o promovam.

    Suntem alaturi de clientii nostri de la elaborarea proiectelor de investitii, la verificarea implementarii proiectului in conformitate cu metodologia de finantare a fondurilor structurale si pana la ultima cerere de plata.

   Fiecare proiect reprezintă pentru noi o experienţă unică de învăţare. Am înţeles astfel că, pas cu pas, conceptele verificate pot fi aplicate. Am învăţat să combinăm experienţa de lucru la nivel naţional cu dezvoltarea sentimentului de identitate Europeană și astfel reușim să contribuim la creșterea potențialului din regiune.

    Proiectele noastre sunt unice, adaptate fiecarui client in parte, iar confidentialitatea informatiilor obtinute este garantata.

  Echipa noastra a fost implicata in proiecte care s-au derulat pe mai multe programe de finantare : SAPARD/FEADR, POS CCE, POR, MINIMIS, alte programe.

    Dispunem de birouri de consultanta proprii dotate cu intreaga logistica necesara asigurarii unor servicii complete la standarde ridicate. Punem la dispozitia clientilor nostri interesati de accesarea fondurilor europene un intreg arsenal: experienta noastra, reteaua de experti si parteneri colaboratori, dar si cunoştintele fiecarui membru al echipei noastre de specialisti.